top of page

Hoe minder goed je ziet waar het effect vandaan komt, hoe meer je bezoekers onder de indruk zullen zijn.

Integratie in themaparken is één van onze favoriete activiteiten, het ontwerpen van een decor waarin het juiste effect geïntegreerd is: een kanon dat rookpluimen produceert, een draak die echt vuur spuwt,… Ze zorgen allemaal voor een uitzonderlijke live belevenis voor de bezoeker. We hebben ervaring met het voorzien van gaten in een podium van waaruit vlammen, rook of confetti naar boven komen, wat een volledig nieuw platform aan de artiesten biedt om hun fans te verrassen met special effects die uit het niets komen.

PROJECTEN IN DE KIJKER

'Le Ballet des Ombres Heureuses'

Voor het 2de jaar op rij heeft ACT Lighting design een gigantische videomapping ontworpen op de zijkant van de kathedraal op de Place du Château in Straatsburg. De innemende 360° beleving gebruikte zo veel mogelijk omgevingselementen, maar wij werden gevraagd om al het technische materiaal zoals luidsprekers, rigging en lichten in de achtergrond te integreren, waardoor ze zo goed als onzichtbaar werden.

La Folie Douce

La Folie Douce gaat over dansen in skiboots op de top van besneeuwde bergen. Om hun gasten een onvergetelijke ervaring te bezorgen, deed de open air club beroep op onze speciale reeks special effects, die geïntegreerd zijn in het decor.

Walibi

Voor attracties zoals een spookhuis is het essentieel dat de bezoekers de special effects niet opmerken tot ze dichtbij komen. Dat is waarom we elke Halloween mist, rook, vuur en zelfs pyrotechnics integreren voor griezelige evenementen over heel het land. Dit jaar organiseerde Walibi Belgium opnieuw het grootste en griezeligste Halloween evenement van België en FX3 zorgde voor de perfecte integratie van special effects in twee spookhuizen en “Scare Zones”.

Please reload

bottom of page