top of page

"we can be your one stop

shop solution!"

FX3 is een Belgisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de creatieve en veilige integratie van special effects. Al bijna 10 jaar gaat het enthousiaste FX3 team met succes uitdagingen aan in België en daarbuiten.

Ons team is samengesteld uit gepassioneerde mensen met complementaire talenten, zoals een creative director, vuurwerkspecialisten, project managers, technische adviseurs en vakmensen zoals schilders, designers en zelfs zandbeeldhouwers. 

Van het integreren van special effects tot het leveren van een volledige productie, wij voorzien de meest creatieve, veilige en beste oplossing. Dat maakt ons de ideale partner om het 'WOW' effect te garanderen voor jouw projecten!

Talenten & methodologie, de sleutel tot succes!

Met ons samenwerken betekent ook dat je jouw bezoekers en gasten een onvergetelijke ervaring geeft door de productie te verbeteren op de best mogelijke manier. Om dat resultaat te behalen, speelt onze methodologie een centrale rol. We werken nauw samen met onze cliënten. Ons proces start met jouw briefing, waar we er voor zorgen dat we perfect begrijpen wat jouw noden en verwachtingen zijn en in welke omgeving we onze oplossingen kunnen integreren. Na de briefing bekijken we intern al jouw wensen en komen dan naar je toe met een voorstel dat de beste technische en creatieve oplossing binnen het budget omvat.

Eens alles goedgekeurd is, start de productie. Al onze projecten zijn ontworpen met het oog op een snelle installatie ter plaatse, perfecte integratie en gemakkelijk gebruik. Dit garandeert een vlot en veilig installatieproces op korte tijd en met een resultaat van hoge kwaliteit.  Zelf moet je je geen zorgen maken, dit is waarom samenwerken met FX3 het verschil maakt! Aangezien veiligheid voor iedereen één van onze belangrijkste eisen is, wordt ons team grondig getraind en hebben ze alle benodigde certificaten die nodig zijn om een volledig veilige installatie te verzorgen.

bottom of page