top of page

We verwachten niet dat u zelf weet welke producten u exact nodig heeft.

geef ons aan welke effect u wenst te bereiken.

FX3 levert special effects voor elk type van venue, klein of groot, voor corporate events, festivals of zelfs een romantisch etentje. We doen het sneeuwen, laten de vlammen oplaaien, blazen confetti in de lucht, laten een zee van ballonnen los of blazen je van je sokken met onze co2 effecten! We hebben een groot gamma aan traditionele sfx en een zelfs groter gamma aan originele effecten, altijd leverbaar om te vertrekken naar jouw event.

We verwachten niet dat u zelf weet welke producten u exact nodig heeft.

Laat ons gewoon weten welke effect u wenst te bereiken en wij zorgen voor een oplossing op maat, binnen uw budget.

Bel ons nu om een pakket samen te stellen dat voor u werkt: +32 (0)10 87 04 61

PROJECTEN IN DE KIJKER

God Save The 90's

De afgelopen jaren waren de God Save The 90’s Parties altijd vaste producties op onze kalender. Dit evenement combineert de beste 90’s muziek, een kleurrijk design en heel veel special effects. Voor de laatste editie hebben we een special effects pakket geleverd: een combinatie van schuimkanonnen, confetti shots, bellen, ballonnen, LED ballonnen en CO2 guns.

Dour Festival

Tijdens het zomers festivalseizoen staan we altijd klaar om live optredens van artiesten te ondersteunen met oogverblindende special effects. Op Dour festival hebben we bij voorbeeld Netsky ondersteund met een volledige aanbod, inclusief CO2, vlammen, streamers en lasers.

NEONSPLASH Belgium

De NEONSPLASH party is een uniek evenement dat internationale DJ’s, dansers en een hele hoop fluorescerende verf samenbrengt. Om de ervaring compleet te maken heeft FX3 CO2 effecten en confetti shots voor dit nieuwe concept geleverd. Natuurlijk was het essentieel dat al het materiaal bestand was tegen de verf, een bijzondere uitdaging.

Please reload

bottom of page