top of page

Alles op één plaats!

Van simpele truss sleeves tot ingewikkelde totaalattracties. FX3 ontwerpt en ontwikkelt alle scenic elements waarin special effects kunnen gebruikt worden, zelf! Dit is deel van ons uniek DNA: we kunnen alles vanuit één atelier aanbieden!

Je moet geen contact opnemen met verschillende bedrijven, want wij doen zowel het design, de bouw, belichting, geluid en special effects, allemaal in-house, en het resultaat is een betere integratie en een vlottere opbouw zonder verrassingen.

PROJECTEN IN DE KIJKER

Winterpret

FX3 maakt van elke Kerst een witte Kerst… Net zoals vorig jaar, hebben we het centrum van Brussel omgetoverd tot een winter wonderland, ter ere van de Winterpret. Valse sneeuw en allerlei soorten decoratie, dennenbomen, de winterchalet van de outdoor schaatspiste zorgen voor een warme sfeer.

Nostalgie Magic Tour

Al 7 jaar organiseert Radio Nostalgie de jaarlijkse Magic Tour, een grote verzamel-campagne van speelgoed voor kansarme kinderen in België. Ook dit jaar deden ze beroep op ons om een magisch decor voor de mobiele studio te maken, die door 6 steden in België toert.

Sinterklaas Esplanade Shopping

Elk jaar opnieuw bouwen we een speciaal decor voor de komst van de enige echte Sint in L'esplanade in Louvain-la-Neuve. Dit jaar werden de kleintjes verwelkomd in een piratenavontuur met een unieke ervaring aan boord van een echt piratenschip, door ons ontwikkeld.

Please reload

bottom of page